Eat Right Restaurant ផ្គត់ផ្គង់អាហារប្រចាំថ្ងៃនៅបន្តដំណើរការក្នុងរូបរាងថ្មីនៅសម័យកូវីដ-19

ភ្នំពេញ ៖ ស្ថិតនៅក្នុងបរិបទនៃសម័យកូវីដដែលកំពុងទាញទម្លាក់នូវអាជីវកម្មនានាឱ្យជួបហានិភ័យ និងឈានទៅរកភាពក្ស័យធុននោះ តម្រូវឱ្យ​ម្ចាស់អាជីវកម្មផ្លាស់ប្ដូរឥរិយាបទរបស់ខ្លួន ក៏ដូចជាការផ្តល់សេវាកម្មនានាដោយពឹងផ្អែកទៅលើបច្ចេកវិទ្យាជាចម្បង​បន្ថែមពីលើ​សេវាកម្មដែលមានស្រាប់ ដើម្បីអាចទប់លំនឹងអាជីវកម្មបាន។ 

សម្រាប់តែវិស័យម្ហូបអាហារនៅកម្ពុជាកំពុងតែរីកដុះដាលដូចផ្សិតស្ទើរទូទាំងប្រផ្ទៃប្រទេស ពិសេសអាជីវកម្មខ្នាតតូច និងមធ្យមដែលស្ថិត​នៅក្នុងវិស័យ SMEs ក៏ប៉ុន្តែអ្វីដែលជាបញ្ហារាំងស្ទះនៅក្នុងដំណើរការអាជីវកម្មទាំងនេះ គឺការរីករាលនៃជំងឺកូវីដ-19 នាពេលបច្ចុប្បន្ន។

លោក ម៉េង ចំរើន នាយកគ្រប់គ្រងអាហារដ្ឋាន Eat Right ដែលទើបចាប់ដំណើរការបានរយៈពេលជាង1ឆ្នាំ ស្ថិតនៅតំបន់ទួលគោក ទល់មុខសាកលវិទ្យាល័យ Western បានប្រាប់ AMS ថា បច្ចុប្បន្ននេះ ជាដំណោះស្រាយ លោកបានបង្វែរគោលដៅលក់ពីការ​ផ្គត់ផ្គង់​នៅ​ក្នុង​អាហារដ្ឋាន ទៅជាការវិចខ្ចប់ និងដឹកជញ្ជូនដល់ទីកន្លែងអតិថិជន រួមជាមួយនឹងការធ្វើជាអាហារកញ្ចប់ដាក់លក់នៅតាម Mart ជាដើម ដើម្បីបង្កើនការលក់ និងទប់លំនឹងនៅក្នុងស្ថានភាពប្រឈមនេះ។

លោកថា ៖

“មកដល់ពេលនេះបើយើងមិនមានដំណោះស្រាយទេ យើងអាចនឹងបិទទ្វារ តែក្នុងនាមយើងជាអ្នករកស៊ី យើងត្រូវគិតពីដំណោះ​ស្រាយ​ដើម្បីឱ្យអាជីវកម្មរបស់យើងនៅគង់វង្ស។ អ៊ីចឹងយើងមិនអាចបើកហាងដោយរំពឹងលើភ្ញៀវចូលញ៉ាំបាននោះទេ តែដើម្បីនិរន្តរភាព​យើង​ត្រូវប្ដូរទម្រង់នៃការលក់ ការផលិត និងចែកចាយអាហាររបស់យើង ដោយប្រែពី Eat Right Restaurant  ទៅជា Eat Right Factory វិញ។ ការផ្លាស់ប្ដូរនេះមានន័យថា​ Eat Right នឹងក្លាយទៅជាកន្លែងរៀបចំចម្អិន និងផ្គត់ផ្គង់អាហារប្រភេទកញ្ចប់ សម្រាប់​ចែក​ចាយ​ផ្ទាល់ដោយការដឹកជញ្ជូនដល់អតិថិជន ក៏ដូចជាចែកចាយនៅតាម Martផ្សេងៗ ដោយការវិចខ្ចប់ និងរក្សាទុកបានយូរ”

អាហារដ្ឋាន Eat Right Restaurant  ឬ Eat Right Factory ត្រូវបានបង្កើតឡើងក្រោមកិច្ចសហការជាដៃគូរក្រុមមនុស្ស 3នាក់ កាលពី​ឆ្នាំ2019 ដោយមានវត្តមានរបស់លោក ម៉េង ចំរើន ផងដែរ។ លោក ម៉េង ចំរើន បានបញ្ជាក់ថា ពួកគាត់ទាំងអស់គ្នាមិនមែនជាអ្នក​ជំនាញ​ខាង​ផ្នែកចំណីអាហារនោះទេ ប៉ុន្តែពួកគាត់សិក្សា និងស្វែងយល់ពីបទពិសោធអ្នកដែលធ្លាប់ឆ្លងកាត់នៅក្នុងអាជីវកម្មមួយនេះ ជាមួយនឹង​ការ​បង្កើត​ឱ្យមានប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងថ្មី និងច្បាស់លាស់មួយ។ 

ម្ចាស់អាជីវកម្មរូបនេះបានប្រាប់ AMS ទៀតថា មូលហេតុដែលលោកបើកអាជីវកម្មមួយនេះ ដំបូងឡើយលោកគ្រាន់តែចង់បើក​លក់​អាហារ​ខ្ចប់​ដែលអតិថិជនអាចកម្មង់ទៅញ៉ាំតាមផ្ទះ ឬក៏ទទួលធ្វើនៅតាមកម្មវិធីផ្សេងៗប៉ុណ្ណោះ។ ប៉ុន្តែក្រោយមកដោយបាន​មើលឃើញពី​ទីតាំង​មាន​សក្ដានុពលស្ថិតនៅទល់មុខសាកលវិទ្យាល័យ Western ដែលអាចទាក់ទាញអតិថិជនជាសិស្ស និងបុគ្គលិកបម្រើការងារនៅស្ថាប័ន​ឯកជននានាដែលនៅក្បែរទីតាំងស្រាប់ ក៏បានសម្រេចពង្រីកបើកជាហាងអាហារផ្ទាល់តែម្ដង និងដំណើរការនៅអំឡុងខែមិថុនា ឆ្នាំ2020។

ការបើកហាងនេះពួកគាត់បានប្រើដើមទុនដែលការចំណាយភាគច្រើនទាក់ទងទៅនឹងការរចនាម៉ូដហាង​នៅ​ផ្នែក​ខាងក្នុង។ ហាងរបស់លោកមានលក់ជាម្ហូបអាហារ 3ពេល អាហារសម្រន់ និងរួមភេសជ្ជៈជាច្រើនមុខផងដែរ។ អាហារគ្រប់​ប្រភេទ​នៅទីនេះ មានតម្លៃសមរម្យ និងយកចិត្តទុកដាក់ខ្ពស់ទៅលើរសជាតិ គុណភាព និងអនាម័យ ដូចដែលពាក្យឃ្លាមួយប្រចាំហាងថា to live is to eat right មានន័យថា ដើម្បីរស់នៅយើងត្រូវញ៉ាំឱ្យបានត្រឹមត្រូវ។ 

លោកក៏បានប្រាប់ដែរថា ហាងរបស់លោកមានបុគ្គលិកខ្ទង់១០នាក់ ហើយត្រូវចំណាយប្រចាំខែដែលតម្រូវការចាំបាច់។ រយៈចន្លោះខែមករា និងកុម្ភៈនេះការលក់របស់ហាងមួយនេះហាក់មានការកើន​ឡើងលើស​ពីការរំពឹងទុកដោយទទួលបានចំណូលពីភ្ញៀវមកហាងផ្ទាល់មានប្រមាណ250-300​ ដុល្លារ នៅមានចំណូលពីការវេចខ្ចប់ និងការជួល Office ផ្សេងទៀត។ 

ចំពោះអ្នកដែលមានបំណងចង់បើកអាជីវកម្មថ្មី លោក ម៉េង ចំរើន បានផ្តល់ជាទស្សនទានថា ក្រៅពីថវិកាដែលជាដើមទុនដំបូង ផែនការ​អាជីវកម្មច្បាស់លាស់គឺមានភាពចាំចាប់បំផុត និងមិនអាចខ្វះបាន។ បន្ថែមពីនេះ ត្រូវមានក្រុមការងារល្អ មានការគ្រប់គ្រងចរន្តសាច់ប្រាក់​នៅក្នុងដំណើរប្រតិបត្តិការប្រចាំថ្ងៃត្រឹមត្រូវ រួមជាមួយនឹងការសិក្សាស្វែងយល់បន្ថែមពីបរិបទទីផ្សារ ភាពខ្លាំងរបស់ដៃគូប្រកួតប្រជែង ហើយ​នឹងការបណ្តុះបណ្តាលជំនាញបន្ថែមទៅដល់បុគ្គលិកទាំងផ្នែកបដិសណ្ឋារកិច្ច ជំនាញផងដែរ។ 

ជាចុងក្រោយ លោក ម៉េង ចំរើន ក៏សូមថ្លែងអំណរគុណដល់អតិថិជនដែលបានគាំទ្រនាពេលកន្លងមកក៏ដូចជាពេលបច្ចុប្បន្ន និងសូមឱ្យបងប្អូនប្រជាពលរដ្ឋចូលរួមថែរក្សាសុខភាព ទប់ស្កាត់ការរីករាលដាលនៃជំងឺកូវីដ-19 ទាំងអស់គ្នា៕ 

ផ្សព្វផ្សាយសេវាកម្មលោកអ្នក $190 660px x 390px ក្នុង១ខែ ផ្ទាំងបដាសេវាកម្មរបស់ លោកអ្នក

ផ្ទាំងបដាទម្រង់

គ្រប់ទំហំបដាអាចបត់បែនតាមទំហំអេក្រង់
ផ្ទាំងបដាសេវាកម្មរបស់ លោកអ្នក 920px x​ 570px $190 គ្រប់ទំហំបដាអាចបត់បែនតាមទំហំអេក្រង់ តម្លៃក្នុង១ខែ ផ្សព្វផ្សាយសេវាកម្ម ផ្ទាំងបដាទម្រង់ ចុចសាកល្បង 1920px x​ 800px បិទសំឡេង volume_up volume_off $205 តម្លៃក្នុង១ខែ ផ្សព្វផ្សាយសេវាកម្ម គ្រប់ទំហំបដាអាចបត់បែនតាមទំហំអេក្រង់ ផ្ទាំងបដាសេវាកម្មរបស់ លោកអ្នក បើកសំឡេង ផ្ទាំងបដាទម្រង់ ព័ត៌មានលម្អិត 085 511 711‌‌‌ [email protected] | Telegram (+855) 098 668 996 |

របាយការណ៍ថ្មីៗ

មើលទាំងអស់ ➧

ព័ត៌មានទូទៅ

មើលទាំងអស់ ➧

ក្រសួងរៀបចំដែនដី ប្រកាសដាក់ឱ្យដំណើរការនូវ​គម្រោងគំនិតផ្ដួចផ្ដើមសាលារៀនកម្ពុជា និងសម្ពោធកម្មវិធីស្ថាបត្យកម្មខ្មែរ

ព្រឹត្តិការណ៍, អចលនទ្រព្យ

• 14/11/2025

ក្រសួងរៀបចំដែនដី នគរូបនីយកម្ម និងសំណង់ បានប្រកាសដាក់ឱ្យដំណើរការគម្រោងគំនិតផ្ដួចផ្ដើមសាលារៀនកម្ពុជា និងសម្ពោធកម្មវិធីស្ថាបត្យកម្មខ្មែរជាផ្លូវការ

មន្ត្រីជាន់ខ្ពស់ ​CDC រំពឹងថា សម្ព័ន្ធធុរកិច្ច​ Baiyi Club នឹងជំរុញ​វិនិយោគិន​ចិន​មកបណ្ដាក់ទុន​នៅកម្ពុជា​បន្ថែម​

ព្រឹត្តិការណ៍, សេដ្ឋកិច្ច

• 14/11/2025

មន្ត្រីជាន់ខ្ពស់​ក្រុមប្រឹក្សាអភិវឌ្ឍន៍កម្ពុជា​បាន​បង្ហាញក្ដីរំពឹង​ថា សម្ព័ន្ធធុរកិច្ចមួយរបស់ចិន នឹង​ជំរុញវិនិយោគិន​ចិនមកកម្ពុជា​បន្ថែម​ទៀត

តម្លៃប្រេងបានឡើងថ្លៃ ២% បន្ទាប់ពីអ៊ុយក្រែនវាយប្រហារឃ្លាំងប្រេងនៅកំពង់ផែសមុទ្រខ្មៅរបស់រុស្ស៊ី

ព្រឹត្តិការណ៍, សេដ្ឋកិច្ច

• 14/11/2025

តម្លៃប្រេងឆៅ Brent ឡើងថ្លៃ ២,‌១៣% ឬ ៦៤,៣៥ ដុល្លារក្នុងមួយបារ៉ែល ខណៈដែលតម្លៃប្រេងឆៅ West Texas Intermediate (WTI) ឡើងថ្លៃ ២,៣៩% ឬ ៦០ ដុល្លារក្នុងមួយបារ៉ែល

កំពូលនាវាមុជទឹកទំនើបៗលើពិភពលោក លេចមុខដូចឈុតឆាកកាលពីសម័យសង្គ្រាមលោក

ព្រឹត្តិការណ៍, អាជីវកម្មថ្មី និងនវានុវត្ត

• 14/11/2025

សមយុទ្ធ Playbook Merlin 25 នៃសម្ព័ន្ធមិត្តអង្គការណាតូត្រូវបានចាប់ផ្តើមតាំងពីថ្ងៃទី១០ រហូតដល់ទី ១៤ ខែវិច្ឆិកា ឆ្នាំ២០២៥ នៅក្នុងតំបន់សមុទ្រប៉ាល់តិក

៩ខែ ឆ្នាំ២០២៥ កម្ពុជាបាននាំចេញផលិតផលកសិកម្មជាង ១១លានតោន កើនឡើងប្រមាណ ៣០ភាគរយ

ព្រឹត្តិការណ៍, សេដ្ឋកិច្ច

• 14/11/2025

រយៈពេល៩ខែនៃឆ្នាំ២០២៥ កម្ពុជាបាននាំចេញផលិតផលកសិកម្មជាង១១លានតោន កើនឡើងប្រមាណ ៣០ភាគរយ ធៀបនឹងរយៈពេលដូចគ្នាក្នុងឆ្នាំ២០២៤

ក្រសួងរៀបចំដែនដី និង​ភាគីពាក់ព័ន្ធ ប្រជុំពិនិត្យ​ពិភាក្សា​ ដើម្បីកំណត់អត្តសញ្ញាណបុរាណដ្ឋាននៅកម្ពុជា​

ព្រឹត្តិការណ៍, អចលនទ្រព្យ

• 14/11/2025

ក្រសួង​រៀបចំដែនដី នគរូបនីយកម្ម និងសំណង់​បាន​បើកកិច្ច​ប្រជុំ​ដើម្បីកំណត់អត្តសញ្ញាណ​បុរាណដ្ឋាន​នៅតំបន់អង្គរ​ និងឈានទៅដល់ការកំណត់​នៅទូទាំងប្រទេស​

រដ្ឋមន្ត្រីឧស្សាហកម្ម ៖ ដើម្បីទាក់ទាញការវិនិយោគទាំងក្នុងស្រុក និងពីបរទេសលើវិស័យកសិអាហារ ការងារសំខាន់ចំនួន២ ដែលត្រូវពង្រឹង

ព្រឹត្តិការណ៍, សេដ្ឋកិច្ច

• 14/11/2025

រដ្ឋមន្ត្រីឧស្សាហកម្ម ៖ ដើម្បីទាក់ទាញការវិនិយោគទាំងក្នុងស្រុក និងពីបរទេសលើវិស័យកសិអាហារ ការងារសំខាន់ចំនួន២ ដែលត្រូវពង្រឹង គឺការអនុវត្តកិច្ចសន្យា និងការអនុវត្តជំនាញឯកទេស

វេទិកា និងពិព័រណ៍កសិកម្មកម្ពុជា ឆ្នាំ២០២៥ (CAFE25) មានការដាក់តាំងបង្ហាញផលិតផលកសិផលខ្មែរដ៍សម្បូរបែប

ព្រឹត្តិការណ៍, សេដ្ឋកិច្ច

• 14/11/2025

ស្របតាមផែនការដែលបានគ្រោងទុក វេទិកា និងពិព័រណ៍កសិកម្មកម្ពុជា ឆ្នាំ២០២៥ ហៅកាត់ CAFE25 បានប្រារព្វឡើងរយៈពេល៤ថ្ងៃ ចាប់ពីព្រឹកថ្ងៃទី១៣-១៦ ខែវិច្ឆិកា ឆ្នាំ២០២៥ នៅមជ្ឈមណ្ឌលសន្និបាត និងពិព័រណ៍កោះពេជ្រ

របកគំហើញថ្មី ច្នៃសំបកក្តាម និងបង្កងមកជំនួសលីចូម ដែលប្រើសម្រាប់ផលិតថ្មផ្ទុកថាមពល

ព្រឹត្តិការណ៍, អាជីវកម្មថ្មី និងនវានុវត្ត

• 14/11/2025

ក្រុមអ្នកវិទ្យាសាស្ត្រនៃសកលវិទ្យាល័យ University of Maryland បានស្រាវជ្រាវ និងរកឃើញថាសំបកក្ដាម និងបង្កង អាចយកទៅចម្រាញ់ប្រើប្រាស់ជំនួសឱ្យលីចូម (Lithium) ដើម្បីធ្វើប្រតិកម្មជាមួយសារធាតុស័ង្កសី (Zinc) ដែលជាវត្ថុអាតុដើមសម្រាប់ផលិតជាថ្មផ្ទុកថាមពលអគ្គិសនីបានយ៉ាងមានប្រសិទ្ធភាព។

ចិន ​បានក្លាយជា​ប្រទេស​លំដាប់ទី​១នៅកម្ពុជា​ ដែលមានវិនិយោគិន​ និង​ទេសចរ​​ច្រើនជាង​គេ​

ព្រឹត្តិការណ៍, សេដ្ឋកិច្ច

• 13/11/2025

ចិនបានក្លាយជា​ប្រទេស​ដែលឈរ​លំដាប់ទី១នៅកម្ពុជា ដែលមាន​ទាំង​វិនិយោគិន និង​ទេសចរច្រើនជាង​គេ ហើយបានជួយ​សេដ្ឋកិច្ចកម្ពុជា​យ៉ាង​ច្រើន

ផ្សព្វផ្សាយសេវាកម្មលោកអ្នក $190 660px x 390px ក្នុង១ខែ ផ្ទាំងបដាសេវាកម្មរបស់ លោកអ្នក

ផ្ទាំងបដាទម្រង់

គ្រប់ទំហំបដាអាចបត់បែនតាមទំហំអេក្រង់
ផ្ទាំងបដាសេវាកម្មរបស់ លោកអ្នក 920px x​ 570px $190 គ្រប់ទំហំបដាអាចបត់បែនតាមទំហំអេក្រង់ តម្លៃក្នុង១ខែ ផ្សព្វផ្សាយសេវាកម្ម ផ្ទាំងបដាទម្រង់ ចុចសាកល្បង 1920px x​ 800px បិទសំឡេង volume_up volume_off $205 តម្លៃក្នុង១ខែ ផ្សព្វផ្សាយសេវាកម្ម គ្រប់ទំហំបដាអាចបត់បែនតាមទំហំអេក្រង់ ផ្ទាំងបដាសេវាកម្មរបស់ លោកអ្នក បើកសំឡេង ផ្ទាំងបដាទម្រង់ ព័ត៌មានលម្អិត 085 511 711‌‌‌ [email protected] | Telegram (+855) 098 668 996 |

សាកល្បងប្រើ! ម្សៅត្រនាប់ កាដូរ

ចុចបាន

Free កាដូរ

ចុចបាន

Free Revlon