Khmer Insider - S2:E12 - នំបុ័ងខ្វិត និងនំបុ័ងត្នោត
ត្នោតទុំ និង ខ្វិតទុំ ជាសមាជិករសជាតិថ្មីក្នុងចំណោមប្រភេទនំបុ័ងជាច្រើនក្នុងហាងCHIZT BEN បន្ទាប់ពីសហគ្រិនម្នាក់បានស្រាវជ្រាវ និង រកឃើញរូបមន្តផលិតនំបុ័ងដែលមានរសជាតិបែបខ្មែរ លាយនិង អឺរ៉ុប។
ជាពិសេសសហគ្រិនរូបនេះ គិតថា នេះគ្រាន់តែជាវិញ្ញាសាសាកល្បងប៉ុណ្ណោះ ព្រោះផ្លែឈើក្នុងស្រុកជាច្រើនទៀត ដែលលោករំពឹងផលិតរសជាតិថ្មីៗជូនប្រជាជនកម្ពុជា។