បរទេស ៖ មនុស្សស្ទើរតែគ្រប់គ្នាសុទ្ធតែធ្លាប់បានឃើញហើយនូវកញ្ចប់ថង់តូចមួយដែលតែងតែមានភ្ជាប់នៅជាមួយនឹងទំនិញមួយចំនួន រាប់ចាប់ពីសំភារៈប្រើប្រាស់ និងចំណីអាហារផងដែរ ដែលវាមានមុខងារដ៏សំខាន់ក្នុងរក្សាអាយុកាលនៃផលិតផល ទំនិញឱ្យបានយូរអង្វែង និងរារាំងមិនឲ្យមានសត្វល្អិតចូលទៅបំផ្លាញទំនិញទាំងនោះបានឡើយ។
ក្រុមហ៊ុនអាជីវកម្មកើតថ្មីមួយនៅឥណ្ឌា តាមរយៈទ្រីស្តីជាមូលដ្ឋានបានអភិវឌ្ឍនូវកញ្ចប់ថង់តូចថ្មីមួយប្រភេទទៀត ដែលប្រើប្រាស់នូវវត្ថុធាតុដើមពីធម្មជាតិសុទ្ធ និងមានសារជាតិគិមីតិចជាងកញ្ចប់ថង់តូចដែលធ្លាប់ប្រើកាលពីពេលមុនៗ។ ថង់តូចដែលផលិតដោយក្រុមហ៊ុនឥណ្ឌាមួយនេះមានឈ្មោះថា GreenPod Labs មានមុខងារសំខាន់ក្នុងការរក្សាគុណភាពបន្លែ និងផ្លែឈើស្រស់ៗឲ្យមានអាយុកាលកាន់តែយូរ។ ថង់រក្សាគុណភាពបន្លែ និងផ្លែឈើនេះត្រូវបានក្រុមការងារផលិតឡើងពីសមាសធាតុធម្មជាតិសុទ្ធសាធដែលក្នុងនោះមានដូចជាពោត និងដំឡូងជាដើម។
ខុសពីថង់រក្សាគុណភាពអាហារ និងទំនិញកាលពីមុន ក៏ដូចជាបច្ចុប្បន្ននេះ ថង់រក្សារបស់ GreenPod Labs មិនត្រឹមតែអាចបង្កើនអាយុកាលរបស់ទំនិញបានយូរនោះទេ វាក៏ជាផលិតផលច្នៃពីធម្មជាតិដែលអាចទទួលទានបានថែមទៀតផង។
នៅពេលដែលគេយកកញ្ចប់ថង់រក្សាគុណភាពបន្លែ និងផ្លៃឈើដ៏តូចដែលកែច្នៃចេញពីវត្ថុធាតុដើមធម្មជាតិមួយនេះដាក់នៅក្បែរផ្លែឈើ បន្លែ ឬអាហារនានា ថង់តូចនេះនឹងបញ្ចេញសារជាតិធម្មជាតិរបស់វាចូលទៅក្នុងប្រព័ន្ធភាពសំាំរបស់ទំនិញ ហើយបន្តិចម្តងៗ វានឹងជួយពន្យាពេលនៃដំណើរការភាពទុំ និងចាស់តាមរយៈការការពារពពួកមីក្រុបមិនឲ្យមានការលូតលាស់លឿននោះទេ។
គួរឲ្យដឹងដែរថា ពិភពលោកជារៀងរាល់ឆ្នាំបានបញ្ចេញកាកសំណល់ជាអាហារ និងបន្លែ រហូតដល់ទៅប្រមាញ ១,៣ពាន់លានតោន ខណៈដែលប្រទេសឥណ្ឌាគឺជាប្រទេសអ្នកផលិតអាហារ និងផ្លែឈើច្រើនជាងគេបំផុតទី២របស់ពិភពលោក ប៉ុន្តែប្រហែលជា៤០ភាគរយនៃចំណែកទាំងអស់តែងតែត្រូវបានបោះចោលដោយសារការស្អុយរលួយ និងខូចមុនពេលដែលវាត្រូវបានទៅដល់ដៃអ្នកប្រើប្រាស់ចុងក្រោយ។
អ្នកជំនាញរបស់ GreenPod Labs ជឿជាក់ថា ថង់តូចរក្សាអាហារនេះនឹងក្លាយទៅជាដំណោះស្រាយដ៏សំខាន់មួយនៃបញ្ហាកាកសំណល់អាហាររាប់សិបលានតោនរបស់ប្រទេស និងក៏ដូចជាពិភពលោកនាពេលខាងមុខ ថ្វីត្បិតបើវាមានរូបរាងតូច និងមិនសូវត្រូវបានគេយកចិត្តទុកដាក់ខ្លាំងក៏ដោយ៕