សៀមរាប៖ មិនខុសពីឆ្នាំមុនៗនោះទេ សម្រាប់ពិធីបុណ្យចូលឆ្នាំប្រពៃណីចិន-វៀតណាមនេះ ម្ចាស់អាជីវកម្មនានាតែងតែត្រៀមខ្លួនរួចជាស្រេចដើម្បីផ្គត់ផ្គង់ផលិតផលរបស់ខ្លួនដល់អតិថិជន។ ក្នុងនោះ កសិដ្ឋានចិញ្ចឹមកន្ធាយមួយកន្លែងក៏បានត្រៀមកន្ធាយសាច់រួចជាស្រេចដើម្បីលក់ជូនអតិថិជនទាំងក្នុងតំបន់ និងតាមភោជនីយដ្ឋាននានា។
លោក ហ៊ិម លីហៀង ជាម្ចាស់កសិដ្ឋានចិញ្ចឹមកន្ធាយសាច់មួយកន្លែងស្ថិតនៅភូមិអំពិល ឃុំសំរោងយា ស្រុកពួក ខេត្តសៀមរាប បានមានប្រសាសន៍ប្រាប់ AMS ឱ្យដឹងថា ក្នុងឱកាសបុណ្យចូលឆ្នាំប្រពៃណីចិនខាងមុខនេះ តម្រូវការកន្ធាយសាច់នឹងមានច្រើនជាមិនខាន ដែលក្នុងនោះមានតម្រូវការទាំងនៅក្នុងតំបន់ និងតាមបណ្តាខេត្ត/ក្រុងផ្សេងៗ ជាពិសេសតាមហាង និងភោជនីយដ្ឋាននានាដែលធ្លាប់មានការកម្ម៉ង់ទិញជាប្រចាំ។
លោកថា៖
សម្រាប់ឱកាសចូលឆ្នាំចិនខាងមុខនេះ យើងត្រៀមកន្ធាយប្រមាណ ១០០ក្បាលសម្រាប់អតិថិជនក្នុងតំបន់ ដែលភាគច្រើនជាអ្នកដែលមកជួបជុំក្រុមគ្រួសារ និងទិញកន្ធាយយកទៅចម្អិនទទួលទានជុំគ្នា ក្រៅពីនេះយើងក៏ត្រៀមទុកឱ្យតាមភោជនីយដ្ឋានផ្សេងទៀតផងដែរ»។
សម្រាប់តម្លៃវិញ លោកបានប្រាប់ឱ្យដឹងថា តម្លៃកន្ធាយបានធ្លាក់ចុះប្រមាណ ៥០សេនសម្រាប់ការបោះដុំ ដោយចាប់លក់ឱ្យហាង និងភោជនីយដ្ឋាន ដែលពីមុនអាចលក់បានក្នុងតម្លៃ ១២ដុល្លារក្នុង ១គីឡូក្រាម (កន្ធាយ១ក្បាលមានទម្ងន់ចាប់ពីជាង១គីឡូក្រាមឡើងទៅ) ចំណែកលក់រាយវិញគឺអាចលក់ក្នុងតម្លៃធម្មតា ដោយកន្ធាយទម្ងន់ ៥ខាំ មួយក្បាល ២៥០០០រៀល ទម្ងន់៧ខាំ មួយក្បាល ៣៥០០០រៀល និងទម្ងន់៩ខាំ មួយក្បាល ៤៥០០០រៀល ហើយអតិថិជនមិនចាំបាច់ចំណាយពេលច្រើនក្នុងការចម្អិនទេ ពោលគឺទិញយកទៅមានគ្រឿងស្រាប់ អាចដាច់ចំហុយបានតែម្ដង។
គួរបញ្ជាក់ដែរថា សម្រាប់តម្លៃកន្ធាយសាច់របស់កសិដ្ឋាន «ឌីឌី គ្រួសារកន្ធាយ» គឺមានភាពសមរម្យដែលបងប្អូនអាចកម្ម៉ង់ទិញបានដើម្បីទទួលទានជួបជុំគ្រួសារនាឱកាសបុណ្យចូលឆ្នាំប្រពៃណីចិនខាងមុខនេះ។ ក្រៅពីកន្ធាយសាច់ កសិដ្ឋានខាងលើក៏មានលក់ជាកន្ធាយពូជ និងចែករំលែកចំណេះដឹងនានាពាក់ព័ន្ធនឹងការចិញ្ចឹម ដែលជាឱកាសសម្រាប់អ្នកដែលមានបំណងសាកល្បងចិញ្ចឹមបាន៕